Apartament modern langa Petrom City Damaroaia


ID: 38
€ 1,100 
120 mp
3
2
2
1/Garaj exterior
Claudia Tofan

Claudia Tofan

DistribuieDescriere ofertaVa propunem spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Damaroaia, aproape de zona Petrom City.

Proprietatea este constituita dintr-un apartament de tip duplex, aflat la etajele 1 si 2 ale unui imobil exclusivist, de S+P+2E+3R, edificat in anul 2009.

Constructia are structura din beton armat si caramida, inclusiv compartimentarile interioare, acoperis tip terasa, finisaje si dotari de inalta calitate. Proiectul rezidential dispune de un numar redus de apartamente, finisate la un standard ridicat, cu spatii largi si luminoase datorita conceptului cu geamuri pe toata inaltimea peretelui.

Apartamentul este compartimentat astfel: la et.1 - living+bucatarie+dinning open space, baie, spatiu depozitare si logie; la et.2 - 2 camere, baie, hol si gol peste living (luminator).

Apartamentul dispune de loc de parcare la parter.

Imobilul beneficiaza de urmatoarele finisaje: termosistem exterior, vopsitorii lavabile la interior, scari placate cu marmura, interfon, locuri de parcare placate cu travertin, etc.

Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje si dotari: pardoseli placate cu parchet din lemn stejar in camere si cu marmura in holuri, logie si bai (integral), scari interioare placate cu lemn, zugraveli lavabile, tamplarie exterioara din aluminiu cu geam termopan si securizat, tamplarie interioara usi celulare lemn, usa intrare metalica blindata, interfon, centrala termica montata in spatiul de depozitare cu intrare din logie, calorifere otel, obiecte sanitare lux, aer conditionat in toate camerele. 

Suprafata etaj 1: 77mp (66 mp living + dining + bucatarie, baie, spatiu depozitare si 11mp terasa)

Suprafata etaj 2: 50 mp ( dormitoare, baie, hol cu dressing & spatiu depozitare pantofi).

ID intern: 38.

Caracteristici ofertaCamere: 3
S. utila: 120 mp
Dormitoare: 2
Bai: 2
Balcoane: 1
duplex
Confort: lux
Etaj: 1/3
Bucatarii: 1
Constructie: 2015
Parcare: 1/Garaj exterior

Alte caracteristiciAcces: Fata
Acces internet: Fibra optica
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Loggie
Bucatarie: Mobilata
Clasa Energetica: B
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Frigider
Ferestre: Aluminiu
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Nu
Mobilat: Complet
Pereti: Faianta
Podele: Parchet
Servicii: Administrare
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc Mixt
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent
Vecinatati: Metrou
Vedere: Mixta

Localizare pe hartaOferte similareAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]