Vila cu piscina.Iancu Nicolae. Exclusivitate. Pipera


ID: 207
€ 890,000 
585 mp
10
5
5
3/Garaj subteran

Descriere ofertaStandarde inalte de viata intr-un cartier de elita. Va propunem o vila in perfecta stare  situata in una din cele mai cautate zone din Pipera, alaturi de toate facilitatile de care ai nevoie.

10 camere, 5 bai, 4 balcoane, finisaje interioare premium, piscina de 10/4 , sauna profesionala, sala de sport,  foisor, zona gratar, garaj, curte pavata si gazon perfect intretinut. Strada privata, vecini de calitate. Mediu sigur. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Cu un design elegant si  o alura moderna aceasta casa este extrem de spatioasa dar si intima in acelasi timp. Ferestrele mari si camerele generoase ca volum o fac sa fie mereu inundata de lumina naturala. Open space ul aerisit de la parter, zona generoasa de luat masa, mansarda, sunt ideale pentru zile petrecute acasa cu familia ori prietenii dar si locul unor viitoare petreceri memorabile. Bucataria este mare si complet utilata, dotata cu camara si are deschidere directa catre living.  Cele 5 dormitoare mari, dressingurile, biroul de la etaj, camera bonei sau a personalului domestic auxiliar sunt functionalitati ideale pentru o viata de familie de calitate. Finisajele interioare sunt de inalta clasa:pardoseli de granit, usi si parchet lemn natur.

Casa este in perfecta stare fiind renovata in 2022.

Garaj interior cu acces direct in imobil. 

Piscina mare, zona de sport complet echipata, camera de sauna, zona de masaj sau cea de spalatorie calcatorie, toate permit o viata buna intr-o locuinta in care ai tot ce ti-ai putea dori.  700 mp de pura incantare. 

Cat despre gradina, pregateste-te sa fii uimit!  Este perfect intretinuta. In esenta, nu exista loc din exteriorul sau interiorul acestei proprietati al carui aspect sau intrebuintare sa fi fost trecute cu vederea de proprietar.

Certificat energetic disponbil la vanzare.

Vino sa vezi!

Claudia Tofan

Claudia Tofan

DistribuieCaracteristici ofertaCamere: 10
S. utila: 585 mp
S. Teren: 700 mp
Dormitoare: 5
Bai: 5
Balcoane: 4
Front: 24 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 24 ml
Etaj: 1/
Bucatarii: 1
Constructie: 2004
Parcare: 3/Garaj subteran

Alte caracteristiciAcces auto: Acces auto
Acces: Auto
Acces internet: Fibra optica
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Mobilata
Curte: Pavata
Destinatie: Locuinta
Dotari: Camera Tehnica
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Materiale: Caramida Porotherm
Mobilat: Complet
Pereti: Tapet
Piscina: Exterioara
Plansee: Beton
Podele: Gresie
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Structura: Caramida
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Gaz
Vecinatati: Autobuz

Localizare pe hartaAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]